Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  10 lucruri fascinante despre sex

  Postat pe 15 Mar 2012 @ 16:36

  Credeti ca le-ati auzit pe toate in ceea ce priveste sexul iesit din comun? Mai aveti o incercare! Va vom impartasi topul celor ma salbatice 10 subiecte care va vor starni curiozitatea...

  1. Jucariile sexuale au o vechime la fel de mare ca sexul in sine! Cea mai veche jucarie sexuala este o piatra de namol, veche de acum 50 000 ani, descoperita in Gemania.

  2. In cultura azteca fructele de avocado erau considerate atat de puternice din punct de vedere sexual incat virginilor le era interzis contactul cu acestea.

  3. Cu mult inaintea pastilei Viagra, fizicienii musulmani si farmacistii au fost primii care prescriau medicamente pe cale orala pentru disfunctia erectila, incluzand terapia combinata cu dieta.

  4. Va intrebati de ce vibratorului i se mai spune si dildo? In Italia renascentista cuvantul “diletto”, care inseamna “desfatare” a evoluat in “dildo”. Latinul “dilatare” care inseamna “a deschide larg”, poate avea o influenta asupra obiectului incantator.

  5. In 1902, Hamilton Beach a brevetat primul vibrator electric, disponibil spre vanzare (era al 5-lea obiect electrocasnic, dupa masina de cusut, ventilatorul, ibricul de ceai si prajitorul de paine). Asta da prioritate tehnologica!

  6. Prezervativele au fost fabricate initial din intestine de animale, hartie de matase sau panza si erau prinse cu o funda. Din fericire, prezervativele sunt acum intr-o varietate de culori, arome si cu diferite nervuri si striatii pentru placerea femeii!

  7. In Grecia antica expresia folosita pentru felatie era “a canta la flaut”

  8. Oamenii nu sunt singurii membrii ai regnului animal care fac sex din placere! Cimpanzeii Banobo au fost observati ca se angajeaza in actul sexual nu numai in perioada lor de reproducere. Ele sunt singurele animale care in activitatea lor sexuala este inclus sexul fata in fata, sarutul cu limba si sexul anal.

  9. Primul om care a descoperit punnctul G este Doctorul ginecolog german Ernest Grafenberg , tocmai de aceea zona interioara frontala a vaginului este numita dupa Dr. G. Multumim, doctore!

  10. Marilyn Monroe, cel mai celebrat sex-icon al secolului 20, a marturisit unui prieten ca desi a avut 3 soti si alti iubiti, nu a avut niciodata orgasm.