Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Sex-exercitii

  Postat pe 16 Mar 2012 @ 11:37

  Multi oameni se duc la sala pentru a arata bine atunci cand sunt dezbracati. Dar stiati ca daca va dezbracati mai des va poate ajuta sa aratati bine?

  Sexul lucreaza muschii, creste ritmul inimii si arde calorii.

  In timpul unei partide de sex pasionala si energica, pulsul creste de pana la trei ori si respiratia aproape se dubleaza. Daca faceti sex asa cum trebuie puteti arde intre 200 si 300 de calorii si in plus in timpul orgasmului se incordeaza fiecare muschi din corp.

  In concluzie, daca nu puteti ajunge azi la sala puteti incerca aceste miscari:

  Greutati

  Cine are nevoie sa traga de gantere? Puteti avea aceleasi rezultate daca va ridicati si va cobarati corpul in timp ce sunteti deasupra sau sub partener.

  Alergari

  Puteti alerga prin parc insa e mai cald in pat. 20 de minute sex mai salbatic va poate face inima sa bata la fel de mult ca si cum ati alerga pe pista aceeasi durata de timp.

  Yoga

  Indiferent de pozitia de yoga, va folositi mainile, picioarele si abdomenul pentru a va mentine corpul in pozitia respectiva. Folositi aceleasi principii si in dormitor. Schimbati pozitiile sexuale si concentrati-va asupra controlului muschilor in timpul sexului.