Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Îşi merită preţul jucăriile erotice scumpe?

  Postat pe 18 Mar 2012 @ 17:18

  Numărul jucăriilor erotice de pe piaţa poate fi copleşitor, şi orice femeie se poate întreba de ce unele vibratoare costă de cinci ori mai mult decat altele. Își merită preţul jucăriile de top? Un preţ mare garantează și o calitate mai bună? Încercăm să vă oferim un răspuns făcând comparaţie între două vibratoare rabbit.

  Când vă decideţi cât sa cheltuţi pe o jucărie erotică ar trebui să luaţi în calcul câţiva factori. Cât de mult și de des va fi folosită? Vă deranjează schimbarea constantă a bateriilor? Aspectul jucăriei contează? Doriţi un brand cunoscut? Vă cunoașteţi corpul și știţi ce vă face să vă simţiţi mai bine?

  În topul vibratoarelor rabbit se afla Vibrator Lelo - Ina cu preţul de 439 lei la sexshop-ul nostru. Aţi putea ezita să plătiţi atât de mult pe o jucărie erotică dar să îi analizăm puţin calităţile acestui vibrator de 5 stele. Ina este un vibrator rabbit cu un design foarte simplu, ideal pentru cei care doresc atât stimulare vaginală cât și clitoridiană. În loc de baterii, acest vibrator Lelo este dotat cu acumulator ceea ce este foarte util dacă este folosit des. Este învelit in silicon de uz medical fără pori în care poate rămâne praf sau bacterii în timpul depozitării. Are două motorașe cu opt tipuri de vibraţii și pulsaţii printre care și un mod în care cele două motorașe vibrează alternativ oferind o senzaţie de mișcare în interiorul vaginului.

  Dacă doriţi sa faceţi o astfel de investiţie fiţi sigură că este ceea ce vă place, acesta nu este un vibrator de „teste” pe care să îl puteţi arunca dacă nu vă plac senzaţiile oferite. Este un vibrator pentru utilizatori experimentaţi, nu este un cadou pentru o petrecere a burlăciţelor.

  La capătul celălalt se află Vibrator Toy Joy - Knobbly Wobbly. Este un vibratator foarte bun pentru cine dorește să experimenteze senzaţiile oferite de un vibrator rabbit. Nu sunteţi sigură că vă place stimularea dublă? Începeţi cu un vibrator rabbit ca acesta, preţul este de doar 85 lei și dacă nu vă place nu este o pierdere la fel de mare. Are tot două motorașe pentru stimulare vaginală si clitoridiană, o formă apropiată de realitate însă funcţionează pe baterii. Nu este făcut dintr-un material de aceeasi calitate dar nici nu este la fel de rigid ca Lelo. Nu are moduri de pulsaţii dar intensitatea vibraţiilor este reglabilă.

  Preţul pe care îl puteţi oferi pentru o jucărie erotică depinde de ce așteptări aveţi de la viitoarea jucărie. Expresia „cât plătești atât primești” se aplică și la vibratoare la fel ca la orice alt produs cumpărat așa că este important să vă evaluaţi nevoile înainte de a lua o decizie.