Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  10 tipuri de sex pe care să le încercaţi măcar o dată în viată

  Postat pe 6 Apr 2012 @ 23:00

  Câte tipuri de sex aţi făcut până acum? Avem 10 tipuri pe care trebuie să le adăugaţi pe lista voastră. Vă vom dezvălui de ce merită să le încercaţi.

  Sexul pe roluri
  Cu toţii avem fantezii! Dacă aveţi o relaţie în care sunteţi fidelă şi câteodată vă treziţi visând la un poliţist bine, cu catuşe, nu fiţi timizi şi întrebaţi-vă partenerul dacă ar vrea să joace acest rol. Sexul pe roluri vă oferă posibilitatea de a vă culca cu oameni diferiţi, bineînţeles fără să recurgeţi la asta şi poate fi soluţia prin care relaţia de cuplu să devină şi mai speciala. Dacă nu ştiţi cum să începeţi, prefaceţi-vă pur şi simplu că nu vă cunoaşteţi şi astfel vă veţi oferi libertatea de a adopta o nouă personalitate şi de a face lucruri pe care în mod normal nu le-aţi fi făcut, dar pe care vi le-aţi fi dorit.

  Sexul răsfăţat
  Aţi observat cum locuitul într-un hotel pretenţios vă creează o stare ca nici o altă stare? Explicaţia ar fi că puţini dintre noi au o situaţie financiară atat de buna încat să experimenteze luxul în fiecare zi. Prin urmare, dacă ne cazăm la un hotel de lux e destul de excitant. Chiar dacă nu vă permiteţi o vacantă de 5 stele, măcar o noapte din viitoarea vacanţă să vă cazaţi la un hotel de lux, unde vă puteţi răsfăta atat dumneavoastră cât şi partenerul.

  Sexul in locuri publice
  Ideea de a fi prins în timpul actului sexual poate fi foarte excitantă, dar asta nu inseamnă că trebuie sa fiţi un exhibiţionist pentru a vă bucura de această experienţă. De exemplu, puteţi găsi o parcare abandonată sau să staţi în ultimul rând la cinema şi să-i ghidaţi mâinile partenerului in locuri “nepermise”. Chiar dacă veţi încerca să ajungeţi cât mai repede acasă pentru a termina, veţi fi aşa revigoraţi incât sexul va fi nemaipomenit!

  Sexul pe plajă
  Soare, valurile mării care se sparg la mal. Un tip incredibil. Am spus destule! Dacă există până şi băutura denumită după actul în sine (cocktail-ul Sex on the beach), înseamnă că este foarte bine, nu? Ideea de sex pe plaja înseamnă mai mult decât sexul pe nisip, include şezlongurile, balconul hotelului sau chiar sexul sub apă.

  Sexul interzis
  Se ştie că femeilor le plac lucrurile ciudate. Aşadar, indiferent de cine poartă pantaloni în relaţie, puteţi decide cine deţine restricţiile în dormitor. Poate vreţi ca partenerul să vă lege şi să vă facă lucruri interzise. Insă dacă preferaţi să fiţi voi şeful, da-ţi-i de înţeles că el va fi sclavul sexual în acea seară şi că singura regula este că nu are voie să spună NU.

  Sexul în baie
  Cel mai subestimat loc în care se face sex este baia. Se spune că din acest motiv a fost creat mobilierul din baie. Datorită oglinzilor partenerul poate privi toată acţiunea, ceea ce va face totul mult mai intens. Folositi cada sau toaleta pentru o poziţie mai bună. Puteţi chiar să aprindeţi lumânări şi să daţi drumul la duş pentru ca aburul să ajute la încingerea atmosferei.

  Sexul de împăcare
  Sunt momente în care sunteti supărat pe partenerul dumneavoastră, aţi vrea să-i rupeţi hainele de pe el, dar totusi vă opuneţi pentru că vreţi să-i daţi o lecţie. Nu vă opuneţi! Sexul de împăcare este incredibil, excitant şi încărcat de emoţia prin care abia aţi trecut. Sexul de împăcare are o încarcătură chimică, pe care rar o descoperim în circumstanţe normale.

  Sexul leneş
  Sexul nu trebuie să fie neapărat sălbatic. Data viitoare când dormiţi împreună, da-ţi-vă hainele jos uşor şi apoi ghemuiţi-vă lângă partener astfel încât să vă simtă trupul gol. Cum bărbatii au un nivel ridicat de testosteron dimineaţa, practic va fi gata de acţiune. Sexul relaxat este minunat pentru a vă destresa.

  Sexul sălbatic
  Cu toţii ştim că sexul sălbatic trebuie făcut cel puţin o dată în viaţa! Puteţi începe cu deschiderea unei sticle de vin pentru mai mult curaj, gândindu-vă că vreţi să urmeze ceva ce niciodată n-aţi încercat (de exemplu, să-i spuneţi partenerului să vă pleznească peste fund sau să-i ordonaţi obţinerea unui orgasm exact aşa cum vă doriţi, în detaliu ). Fiţi mai indrăzneţi şi să nu vă fie teamă de zgomotul produs, chiar ar trebui să fiţi mai gălăgioşi ca de obicei!

  Sexul într-un loc popular
  A face sex în sau lângă un reper turistic naţional şi nu numai, transformă o experienţa extraordinară într-una excepţională. Încă nu sunteţi convinşi că vă aflaţi în acel loc, aşadar totul pare ireal. Deci puteţi face sex în balconul hotelului privind împrejurimile, pe scările unui muzeu sau pur şi simplu într-o excursie. Nu veţi uita experienţa niciodată!