Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Vreţi o viaţa sexuala mai bună? Renunţaţi la cola!

  Postat pe 12 Apr 2012 @ 11:27

  Cercetătorii de la Institutul de Crestere şi Reproducere Rigshospitalet în Copenhaga, Danemarca au descoperit un efect alarmant al colei în timp ce cercetau efectul consumului de cofeină asupra sexualitaţii barbaţilor si a cantităţii de spermă produsă. Grupul de studiu a constat în 2554 recruţi danezi. Aceştia au primit doza de cofeină din surse diferite: cafea, ceai, cola şi ciocolată. Rezultatele au arătat că cei care au consumat cola au avut o scădere în producţia de spermă în medie cu 30% mai mare decât cei care au consumat cafea, ceai sau ciocolată.

  Cantitatea de cola necesară pentru această scădere de 30% este de doar 1 litru pe zi, cantitate pe care mulţi dintre noi o depăşim cu uşurinţă.

  Cercetări suplimentare sunt necesare pentru a determina ce anume din cola determină această scădere în cantitatea de spermă produsă. Multi cred ca zahărul din cola duce la obezitate care deteriorează performanţele sexuale. Alţii cred că de vină sunt chimicalele din sticlele de plastic şi cutiile de cola care produc schimbări fiziologice. Oricare ar fi motivul, acesta este incă un efect nociv al colei asupra corpului uman.

  Este important de spus că această scădere de 30% este incă în normele clinice necesare fertilizării. De asemenea, cantitatea redusă de spermatozoiţi nu afectează cantitatea de fluid produsă în timpul ejacularii.