Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Cum comand?

  Alegerea produselor

  Navigati printre categoriile si subcategoriile de produse folorosind meniul din stanga. Cand ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati butonul AddCartButton.gif pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. 


  Cosul de cumparaturi 
  Veti fi directionat spre pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vedeti produsele adaugate, sa modificati cantitatea, sau sa renuntati la unul sau mai multe din produsele alese. 


  Finalizarea comenzii 
  In momentul in care ati adaugat toate produsele dorite in cos si sunteti gata sa plasati comanda, apasati butonul CheckoutButton.gif

  In continuare va trebui sa va logati (daca aveti deja un cont la Sex Shop EroticVibes). In cazul in care nu ati mai cumparat niciodata de la Sex Shop EroticVibes, trebuie sa completati formularul cu datele dumneavoastra personale. Pasul urmator va va afisa detaliile comenzii dumneavoastra, costurile produselor, costurile de livrare, totalul de plata. Daca sunteti de acord cu cele afisate, apasati butonul "Trimite comanda". In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru a confirma comanda, dupa care va incepe procesarea ei .   Modalitati de plata 
  Plata produselor comandate se poate face in trei feluri: 

  1. Ramburs - la primirea coletului 
  Bifati optiunea "Plata la livrare". Veti plati la curier in momentul in care ridicati coletul. 

  2. Online - cu card de credit sau debit
  Bifati optiunea "Plata cu cardul". In momentul finalizarii comenzii veti fi redirectionat pe site-ul plationline.ro unde veti introduce datele cardului dumneavoastra. PlatiOnline este un sistem e-commerce de gestiune a comenzilor si tranzactiilor electronice efectuate prin carduri bancare. In niciun moment site-ul nostru nu va avea acces la datele cardului dumneavoastra. Plata va aparea pe extrasu de cont ca +40215390701 ONLINE PAY. Pentru aceasta modalitate nu veti plati niciun fel de comision.

  3. Transfer bancar 
  Bifati optiunea "Transfer bancar". Urmeaza sa faceti transferul bancar din contul dumneavoastra in contul nostru: RO20-INGB-0000-9999-0569-7555 (lei)Comanda dumneavoastra va fi expediata imediat dupa confirmarea platii.


  Informatiile de care aveti nevoie sunt: 

  S.C. Valecs S.R.L. 
  Sediu social: Comuna Targsoru Vechi, Sat Strejnicu, nr. 1153B, Judetul Prahova
  CUI: RO 5242382 
  IBAN: RO20-INGB-0000-9999-0569-7555
  EURO: RO35-INGB-0000-9999-0569-7576
  COD SWIFT: INGBROBU
  deschis la ING Bank, Ploiesti