Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Detalii livrare

  Metode de livrare
  FanCourier - Curierat rapid - livrare in 1-2 zile lucratoare (disponibil doar pentru orasele cu punct de lucru Fan Courier)

  pret-transport-2.jpg

  Timpii de livrare se iau in considerare din momentul in care comanda a fost confirmata de SexShop EroticVibes
  Timpii de livrare ne-au fost comunicati de companiile de curierat si SexShop EroticVibes nu garanteaza pentru respectarea lor.

  Urmarirea coletului

  Puteti vedea in orice moment unde se afla coletul comandat de dumneavoastra folosind numarul de urmarire al comenzii (AWB) pe care il gasiti pe pagina Status-ul comenzii. Introduceti numarul AWB pe pagina FanCourier

  Discretie garantata 100%
  Toate comenzile sunt expediate in cutii maro, discrete, fara marcaje. Pe colet si pe documentele de expeditie va fi scris ca expeditor firma S.C. Valecs S.R.L. ceea ce inseamna ca nicio persoana care va transporta sau va vedea coletul nu va stii ce contine. Nu se va putea face legatura intre coletul dumneavoastra si sexshop -ul nostru.

  Expediere in aceeasi zi
  Comenzile efectuate de luni pana vineri pana la ora 14:30 vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile efectuate dupa aceasta ora vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

  Adresa de livrare
  In mod normal, adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare. Daca doriti sa primiti coletul la o alta adresa, aveti posibilitatea de a completa o alta adresa la sectiunea "Adresa de livrare" Aceasta optiune este valabila doar la livrarea prin Fan Courier. 

  Livrarea se poate face si prin curier fara sa primiti coletul la domiciliu. Trebuie sa completati in rubrica "Mentiuni", inainte de trimiterea comenzii, ca doriti sa ridicati coletul de la sediul FanCourier din localitatea dumneavoastra. In acest caz veti fi contactat telefonic de catre FanCourier in momentul in care coletul ajunge in localitatea dumneavoastra si vi se va comunica programul in care il puteti ridica. Vezi lista punctelor de lucru Fan Courier.