Se incarca... Va rugam asteptati...
 • Sex Shop

 • Newsletter


  Sex Shop Eroticvibes Live Suport
  Reviews of eroticvibes.ro
   
   
   
   
   

  Returnare produse

  Sex Shop EroticVibes spera ca sunteti multumit de produsele cumparate. Cu toate acestea aveti posibilitatea sa returnati unele produse in urmatoarele situatii:

  Produse nedorite 
  Daca ati comandat din greseala un alt produs si doriti sa il schimbati cu oricare altul puteti face acest lucru in maxim 7 de zile de la data primirii. Cheltuielile de transport vor fi platite de catre client.
  Daca ati primit alt produs decat cel comandat il puteti returna in maxim 7 de zile de la data primirii. Cheltuielile de transport vor fi platite de Sex Shop EroticVibes.

  Va rugam sa tineti cont ca nu va putem returna banii sau schimba produsele nedorite daca acestea se intorc la noi intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat. Suntem fideli regulilor stricte de igiena si sanatate. 

  Produse defecte sau necorespunzatoare 
  Sex Shop EroticVibes ofera o perioada de 30 de zile pentru returnarea produselor defecte de la plasarea cererii de returnare. 

  Va rugam sa faceti o descriere completa a defectului si sa returnati produsul in ambalajul original. Va rugam sa curatati produsul inainte de returnare. 

  Toate produsele returnate vor fi testate si returnate pe cheltuiala clientului in cazul in care acestea se dovedesc functionale. 

  Anularea comenzii 
  Aveti dreptul sa anulati comanda in maxim 7 zile. Totusi, in cazul in care coletul a fost deja expediat vi se vor imputa costurile de expediere si restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la noi. Va rugam sa tineti cont ca incercam sa expediem comenzile in aceeasi zi, deci pentru a evita imputarea cheltuielilor de livrare si restituirea intarziata a banilor, informeaza-ne despre anularea comenzii in aceeasi zi in care ati facut-o.
  In cazul platii online cu cardul contravaloarea comenzii dumneavoastra va fi blocata in contul dumneavoastra pana in momentul expedierii coletului. Daca doriti anularea comenzii, suma va fi deblocata fara a fi perceput niciun comision in termen de 1-30 zile, in functie de politica bancii emitente a cardului. Dupa ce coletul a fost expediat returnarea banilor se va face in momentul in care coletul va ajunge inapoi la noi din care se vor scadea cheltuielile de transport.

  Restituirea banilor sub forma de Credit in magazin
  Restituirea banilor nu se va face pana cand Sex Shop EroticVibes nu primeste inapoi produsele.

  Cum sa returnezi un produs 
  Daca returnezi un produs nedorit, te rugam sa il ambalezi corespunzator.

  Cerere de returnare se poate face la telefon sau direct din eroticvibes.ro. Din meniul "Contul meu" selectati "Comenzi finalizate" si apasati butonul ReturnItemsButton.gif. Selectati produsul pe care doriti sa il returnati si motivul returnarii.

  Recomandam sa returnati produsele printr-un serviciu de coletarie cu valoare declarata, fara ramburs, deoarece nu putem fi trasi la raspundere pentru coletele pierdute in drum spre noi. Toate cheltuielile de livrare cad in sarcina clientului. 

  Coletele se trimit la adresa: 

  S.C. Valecs S.R.L. 
  Str. Principala, nr 1153B 
  Comuna Targsoru Vechi, Sat Strejnicu 
  Judetul Prahova, cod postal 107592